LIONCUT: Perlu Atau Tidak?

LIONCUT: Perlu Atau Tidak?

KUCING LIONCUT: Perlu atau Tidak? Korang pernah ke tengok rupa kucing lioncut? Apa lagi, g tengok citer Citer Lion King macam muka SImba tu la.. Muka berbulu, badan togel.. sebenarnya bukanlah xde bulu langsung. Cuma pendek bulunya macam karpet la.. Persoalan...
8 TIPS RINGKAS UNTUK SI CALON CAT SHOW

8 TIPS RINGKAS UNTUK SI CALON CAT SHOW

Dub-dab, dub-dab.. Mommy-daddy Cat dah rasa debarannya? Hari yang dinantikan dah hampir tiba. Persediaan dah kalah nak sambut raya, jadi kita re-cap balik tips ringkas sebelum nak bertempur esok. Kenali kucing anda Pastikan kucing yang dipilih untuk bertanding...
BAHAYA MINYAK GAMAT PADA LUKA KUCING?

BAHAYA MINYAK GAMAT PADA LUKA KUCING?

Pernah tak alami kucing kita luka dengan kudis terkoyak datang minta pertolongan dengan kita? Dengan pantas tanpa berfikir panjang kita pun nak tolong for the rescue.. nampak pulak minyak Gamat bertonggok tepi tu, tak pun minyak cap Kapak.. hah, apa lagi, kasi...